Hotspot highlighter je jedna od najjačih tipki. Definitivno proizvod modernog doba, a ne stare škole, ali nezamjenjiva stvar. I izgleda vrlo lijepo, ali mi traje prekratko. Kad ga kliknem ne stignem okom ni preletjeti cijeli ekran. Dapače, povremeno bih ga rado htio i lockati, pa da je stalno upaljen.
imaš tipku F2 koju možeš stiskat da se produži trajanje. nije elegantno kao i lockanje ali nije ni cilj igre da igraš sa upaljenim helpom

Format 4:3 jest malo čudan. Sad... pojma nemam kako su to ostale igre riješile, ali još nisam naletio na neku da mi nije full screen. U stvari me jako zanima kako su to ostale igre riješile. Rastezanjem formata?
ovo će biti rješeno za novi updejt. moći ćeš birati između par aspect ratio-a, kao i opcije da igra popuni cijeli ekran kakav god bio. super izgleda, vidjet ćeš

Prva veća zamjerka mi ide na nepodržano touchscreen sučelje.
I to je u planu, napravit ćemo za sljedeći updejt kompatibilnost sa win7 touch interface-om. i to za sve novije igre, ne samo kaptain brawe.
Voice acting - vidio sam dosta negativnih komentara zbog nedostatak ovog - ne mogu se načuditi snobizmu istih. Možda sam od onih koji baš ne koriste puno zvuk (zaigram u krevetu dok drugi spavaju), ali svejedno. Šteta što ga nema, no ne fali previše. Dapače, još dublje usadi onaj "feeling" igranja prastarih klasika.
točno to

mada da je cijena profi voiceactinga bila prihvatljiva, onda bi to napravili.
Cijena? 20$. Neozbiljno malo. Čak i konkurencija složena u Visionareu košta 20€, a gdje ovaj hand-crafted biser da košta jedva malo više od kila liganja.
mislim da je to pristojna cijena za kvalitetnu avanturu bez voice actinga. da ima voice, onda bi koštalo 30$ ili 30 eura.
Sve u svemu, jedva čekam nastavak.
Planiram i dalje ovako na-živo komentirati, nadam se da ne dosađujem. Kako sam i sam autor nekako najviše cijenim iskrene i elaborirane kritike onih za koje vidiš da su se potrudili, pa se tako nekako i sad ponašam. Vi javite ako pizdim bezveze. Ups. Se smije ovdje psovati?
Dapače! samo daj, uvijek rado prihvaćamo kritike, pogotovo ako su konstruktivne i objektivne!
Drago mi je da ti se igra sviđa, kako vidim, polako postaješ pravi fan cateia gamesa?